Plate- eller modellkontrakt? Ja takk, begge deler!

I går var det full fart i studio når band og solister fra Høknes 7. klasse Schoolovision-deltagere kom for en fotoshoot. Etter flere dager med øvinger og lydopptak på Rock City med innspilling av sangen «Ærlighet varer lengst», var dagen i går viet til styling på Ellemelle og fotografering hos oss!

Her er solistene og bandet!

Solister fra Høknes 7. klasse

Band fra Høknes 7. klasse

Alle elevene på mellomtrinnet har vært involvert i prosessen på veien til Schoolovision Song Contest og det hele ender i en musikkvideokonkurranse mellom skoler fra 39 land.  Elevene har selv skrevet tekst og melodi til sangen godt hjulpet av profesjonelle musikere. Vi gleder oss til å se musikkvideoen som blir produsert og ønsker alle involverte lykke til i konkurransen :)

Les mer om stylingen på Ellemelles blogg, innspillingen av sangen på Rock City og NAs innlegg om prosjektet i dag.