BARNEBILDER

Bare tær og runde knær, forsiktig fnis eller store glis.

BARNEFOTOGRAFERING FRA KR. 1600,-
GRAVIDFOTO FRA KR. 1600,-
NYFØDTFOTO FRA KR. 1600,-
BABYFOTO KR. 850,-

Når dere bestiller fotografering passer vi på å sette av minst 1 time til fotograferingen, eventuelle klesskift og nødvendige pauser. Ved nyfødtfotografering setter vi av mer tid.

Babyfotografering (4-7 mnd) har en fast lav pris, og er en enklere fotografering der man velger å ha serien med eller uten klær. Hvis man vil ha begge deler, kommer det et tillegg i prisen.

Uthvilt og mett er det beste utgangspunktet for fotograferingen. Klær bør ikke være for store eller for små, og barfot er ofte søtere enn en strømpefot. Småmønstret overdel er bedre for bildet enn store mønster, og ved søskenfotografering er det fint å ha antrekk med farger som matcher hverandre.

Vi har lang og god erfaring med fotografering av barn i alle aldre, fra de aller minste til barn i skolealder. Vi har triks på lager og masse tålmodighet. Vi er like interesserte som dere i å få til det aller beste bildet til din vegg!

Uttrykkene i en barneserie ønsker vi skal variere fra store glis til mer tenksomme blikk. Selv om dere velger et smilebilde som veggforstørrelse, er det fint å samle flere fine og forskjellige uttrykk i et flott album.

BESTILL FOTOGRAFERING

Har du spørsmål om fotografering hos oss?