PRISER OG RUTINER HOS OSS

FOTOGRAFERING

Vi har en grunnpris for fotografering. Prisen inkluderer både forberedelser, sortering og redigering av bilder, webalbum og visningstime, i tillegg til selve fotograferingen.

I grunnserien får man mange gode bilder å velge i, så man kan bestille bilder til gaver og til veggen hjemme. Noen vil ha bilder i flere antrekk, eller med forskjellige bakgrunner, andre vil kombinere med søskenbilder og familiebilder også. Prisen for å utvide serien med mer variasjon er gjerne 500,- eller 1000,-.

  • Utefotografering har et tillegg i prisen på kr. 250,-
  • Kjøretillegg regnes når vi drar utenfor vårt nærområde

ETTER FOTOGRAFERINGEN

1-2 uker etter fotograferingen er bildene sortert og lastet opp til et webalbum. Der kan dere bli kjent med bildene og markere de dere liker best. Et par uker etter det er dere sannsynligvis klare til en visningstime der vi går gjennom bildene sammen, og begynner å registrere en bestilling.

På visningstimen gir vi mer informasjon om bildestørrelser, overflater, innramming og de forskjellige produktene våre. Vi viser gjerne fram de fine albumene våre, for det er en god måte å ta vare på bildene fra fotograferingen.

Til denne timen kan dere be med dere besteforeldre eller andre som skal ha bilder, men barn synes ofte at denne seansen blir langvarig. Det er lettere å konsentrere seg om bildene hvis andre tar seg av de små barna akkurat da.

BETALING

Fotografering betales på fotograferingsdagen. Du kan betale med bankkort, kredittkort, kontanter eller vipps. Hvis vi er på location løser vi det gjerne med en vippsbetaling.

Minst 50% av summen betales ved bestilling av bildeprodukter, resten betales ved henting. Hvis du bestiller over telefon eller via e-post kan forskuddsbeløpet gjerne betales via vipps.

FILER OG LAGRING

Det ferdige bildet er målet for det vi gjør, et profesjonelt kvalitetsprodukt som skal stå seg godt over lang tid. For å kunne stå inne for kvaliteten må vi ha kontroll på hele prosessen fra fotografering til ferdige produkter. Derfor selger vi aldri høyoppløselige filer for privat printing.

Gjennom medlemskapet i Norges fotografforbund har vi forpliktet oss til å holde bildearkivet intakt i minst 10 år etter fotograferingen. For oss er det viktig å ha hele kundearkivet tilgjengelig for kundene våre. Vi har fremdeles negativene fra 1997 og framover, og det digitale bildearkivet vårt er trygt lagret med sikkerhetskopier på flere steder.